Beatum Zorg

Dagbesteding

Dagbesteding

Wij beschikken over groepsbegeleiders die samen met u opzoek gaan naar een geschikt programma die bij u past. Dit kan bestaan uit cursussen, workshops en vele andere activiteiten. Hierdoor sluit het activiteitenprogramma te allen tijde aan op uw behoeften!

Wij onderscheiden ons van andere zorgaanbieders door onze meertalige medewerkers, hierdoor voelt u zich altijd thuis bij ons.

Verwijzing en vergoeding

Vanuit de Wet Maatschappelijk Ondersteuning wordt dagbesteding vergoed. Om in aanmerking te komen voor dagbesteding heeft u een indicatie nodig. Die kunt u aanvragen door zich aan te melden bij het Sociale Wijkteam bij u in de buurt. Heeft u ondersteuning nodig bij het aanvragen van een indicatie of heeft u al een geldige indicatie? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens, we helpen u graag verder!

Voor alle ondersteuningen die worden gefinancierd vanuit de WMO dient er, afhankelijk van uw inkomen, een eigen bijdrage te worden betaald. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.hetcak.nl.

Tevens is het mogelijk om de zorg vanuit een PGB- of WLZ- indicatie te financieren. Ook wanneer de zorg vanuit de WLZ wordt gefinancierd, is er sprake van een eigen bijdrage die u moet betalen. Informatie over de eigen bijdrage kunt u vinden op www.hetcak.nl.